Kampányolsz, szöveget írsz? Íme a jeles napok!olvasási idő 1 perc

Kampány apropóra mindig szükség van, mert ezek a jeles napok azok, amelyekkel a reklámszövegeidet, hirdetéseidet aktuálissá teheted. Ilyen persze a karácsony, a nőnap vagy a gyereknap is, de ha egyedi kommunikációt akarsz, ismerned kell a különlegesebb jeles napokat is. A Marketing112 összegyűjtötte Neked ezeket.

Marketingesek blogjaiban elvétve, egy-egy könyvben, hírlevélben már találkoztam ezekkel a gyűjteményekkel; Most úgy döntöttünk, hogy kicsit kiegészítve és állandóan frissítve, egy kis alkalmazáson keresztül elérhetővé tesszük a Facebook oldalunkon ezeket a kampányokhoz, hirdetésekhez, reklám címsorokhoz tökéletesen használható jeles napokat.

Az alkalmazás a Marketing112 Facebook oldalán érhető el (természetesen ingyen) és az adott hónap jeles napjait tartalmazza, az év minden napján – éjjel – nappal.

Kívánom, hogy legyen hasznodra és kérlek, ha van olyan, amit esetleg kihagytunk volna, küld be nekünk az alkalmazásnál feltüntetett  e-mailcímre. Sikeres kampányolást kívánok!

Ez a hét is eltelt! Köszönöm, hogy velem voltál. Találkozunk hétfőn, kipihenve, új témákkal – még mindig minden nap Magyarországon a kkv marketing szektorban egyedülállóan. Norbi

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük