Növeld a vonzerődet 6 lépésbenolvasási idő 3 perc

A legsikeresebb üzletvezetők 6 stratégiai módszert használnak, hogy növeljék a vonzerejüket. Ezeket te is felhasználhatod, hogy lényeges eredményeket érhess el a cégednél, a karrieredben, és a közösségben. Mindannyian vonzónak szeretnénk tűnni. Ahhoz, hogy a „következő szintre” léphessünk az életünkben, megpróbáljuk „bevonzani” az embereket: a befektetőket, a munkavállalókat, a szavazókat, az ügyfeleket, a beszállítókat, a barátokat, a Facebook barátokat, és a Twitter követőket is. Persze, meg kell mutatnunk a vonzerőnket, amely túlmutat a fizikai szépségen, és a stíluson, hogy elérhessük a céljainkat a mai versengő világunkban.

Inc.com szedte össze azt a 6 pontból álló taktikát, amit minden sikeres üzletembernek fontos elsajátítani, annak érdekében, hogy az üzleti kapcsolatait kiszélesítse.

1.  Vezess szenvedéllyel!

Ha szenvedéllyel állsz az ötleteidhez és összekapcsolod a céljaiddal, a vonzerőd túlszárnyalja még a házat is. A katonai teoretikus szakember, Ferdinand Foch szavaival: „A legerősebb fegyver a földön az emberi lélek tüze.” Ámen.

2. Ne hamisíts!

A hitelesség kitaszítja a kedveskedő beszédet. A bizalmat ki kell érdemelni, de könnyen össze is törheted, akár egyetlen pillanat alatt. Ne kérj bocsánatot azért, aki nem vagy, de ünnepeld azt, aki lettél.

1b05f7eb3b6b83dd0362212ded85ab64

3. Légy érdeklődő, érdekes helyett.

Dale Carnegie jól tudta – mások vonzónak tartanak, amikor valóban érdeklődsz irántuk. Hallgass többet, beszélj kevesebbet. Tegyél fel kérdéseket és próbáld meg megérteni őket. Meg fogsz lepődni, hogy hirtelen mindenki a barátoddá akar válni.

4. Ne mentegetőzz!

A bizalom a legvonzóbb tulajdonság, bármilyen tárgyalásnál, legyen az személyes vagy üzleti. Tartsd a vállalkozásod a saját meggyőződéseidhez, ez pedig másokat vonz majd hozzád.

5. Légy figyelemreméltó!

A világnak nincs szüksége egy másik „én is” személyre. Akár értékesíted a termékedet, saját magadat vagy az elképzeléseidet, győződj meg arról, hogy egyediek és lenyűgözőek. Álmodd a saját álmaidat, ne másokét, egy kicsi változtatással.

6. Változtass!

Ha az ötleted egy kész rendszer arra, hogy sok pénzt halmozz fel, a világ költségén, akkor könnyebb dolog lesz felvinned sziklákat egy hegyre. Ha egy igazi emberi problémát oldasz meg, és keményen dolgozol azon, hogy megmutasd, a föld jobb hellyé tehető, ragyogni fogsz. Ragadd meg a vonzás törvényét, és vonzóbb leszel, mint egy mágnes. Összpontosíts arra, hogy ki vagy, a pénzre, barátokra, csapattagokra, szerelemre és valóságos testet öltenek, mintha megrendelted volna őket az Amazon.com-ról.

Related Posts