Itt a saját kihívásom, amiből Te is sokat fogsz tanulni…olvasási idő 2 perc

90 nap – 90 marketing videó – ezzel a címmel a mai napon kezdetét veszi a vállalásom. A vállalásomat, a kihívást elsősorban saját magam miatt csinálom, de szeretnék vele segíteni is.

90 nap – 90 marketing videó

A következő 90 (munka)nap videóin keresztül minden vállalkozó, cégvezető, online marketinges talál majd magának szakmai anyagot, de szeretnék azoknak is segíteni, akik – hozzám hasonlóan – mindig csak vártak arra a napra, hogy elkezdjenek ‘”vloggerkedni”, rendszeresen tartalmat ilyen formában is generálni. Pedig ez a mai online marketing egyik alapköve.

Az okuk talán, hogy nem tudták, hogyan kell; Nem tudták mi kell hozzá, vagy pusztán elfoglaltak voltak, mint én. Őket is szeretném inspirálni, segíteni ezekkel a videókkal és a hozzá tartozó leírásokkal. Minden részletbe, minden háttérfolyamatba megpróbálok bepillantást adni, de várom a kérdéseket/kéréseket is.

Nem profi, filmes megoldásokra törekszem, hanem a rendszerességre és a hasznos szakmai tartalomra.

További részletek a videóban:

Technikai névjegy:

Kamera: Samsung S6

Mikrofon: Rode SmartLav+

Megvilágítás: Mikrosat RL-18

Előkészület: 15 perc (nem számoltam a házilag barkácsolt LED lámpa talpat :))

Nyers-felvétel: 10 perc

Vágás: 10 perc (Vágosok száma: ~5). Vágószoftver: Sony Vegas Pro 13

Blog, publikálás: 30 perc

A rész tapasztalata: Nehéz volt elkezdeni és még nagyobb a félelem, hogy elbukom a 90 nap egyikén. Vannak napok, amikor egész nap úton vagyok, tárgyalok. De hát ez a kihívás lényege! Tarts velem!

A következő rész tartalma

Telemarketing – kinek való? (2019.05.21.)

Related Posts